Saeco kávéfőző karbantartás

Nem csak szervizeljük a Saeco kávéfőzőket, hanem forgalmazunk is kiegészítőket és karbantartási anyagokat. A Saeco kiegészítők és karbantartási anyagok nagyban hozzájárulnak, hogy kávéfőzője kisebb szervizigény mellett nyújtson gyári feltételeknek megfelelő minőséget és teljesítményt.

 

Saeco Aqua Prima
vízlágyító víztartály betét

 

Saeco Aqua Prima vízlágyító, víztartály betét

 

A jó presszókávé egyik létfontosságú eleme a jó minőségű víz. Az Aqua Prima vízlágyító szűrőbetét, javítja a víz minőségét. Folyamatos használat esetén, lényegesen kevesebb alkalommal kell vízkőteleníteni és szervizelni a kávéfőző gépét.

Saeco Brita Intenza
vízlágyító betét

 

Saeco Brita intenza vízlágyító, víztartály betét

 

A Brita Intenza, nélkülözhetetlen kellék a Saeco kávéfőzők  tartós használatához. A Brita vízlágyítók feljavítják a víz minőségét és megszűrik a káros alkotóelemektől. Ezáltal ritkábban kell elvégezni a kávégép vízkőtelenítését és a presszókávé is, ízletesebbé válik. 60 liter víz lágyítására alkalmas, ami akár - 1000 adag kávénak megfelelő vízmennyiség.

Saeco vízkőoldó folyadék
250ml

 

Saeco vízkőoldó folyadék

 

Hatékony, vízkőtelenítő szer. Vízkőoldó hatását úgy fejti ki, hogy közben nem károsítja a kávéfőző gépek tömítéseit, ill. alkatrészeit. Javasolt vízkőtlenítési gyakoriság a kezelési utasítások szerint, vagy három havonta.

Saeco kávéfőző szakszerviz

 

A Saeco kávéfőző szakszerviz vállalja Saeco kávéfőzők szakszerű szervizelését. Miután gyári alkatrészekkel dolgozunk így kávéfőzője a javítás után a gyári paraméterek szerint fog működni. Saeco kávégépek szervizelésére  6 hónap garanciát vállalunk, míg felújított kávégépekre 3 vagy akár 12 hónapot.

 

Amennyiben kérdése van, szakembereink szívesen állnak az Ön rendelkezésére telefonon vagy emailben.