Hasznos szervizinformációk

Elromlott a kávéfőzője és szervizest keres? Nyilván a kávéfőzők nem romlanak el minden nap, így Önben minden bizonnyal felvetődik néhány kérdés a kávéfőző szervizelésével, a rendelkezésreálló lehetőségekkel kapcsolatban. A gyakran felbukkanó kérdésekre szeretnénk itt választ adni. Amennyiben kérdésére nem kapott kielégítő választ, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

 

A Saeco Szakszerviz csak Saeco kávéfőzőket javít?

 

Elsősorban a Saeco kávéfőzőkre, italautomatákra és karosgépekre specializálódtunk, de javítunk Spidem, Gaggia és egyéb kávéfőzőket is. Erről érdeklődjön telefonon.

 

Milyen információ hasznos a kávéfőző szerviz számára?

 

Amennyiben szeretné munkánkat és a gyors hibaelhárítást elősegíteni, érdemes a kávéfőző típusát bediktálni telefonon, illetve a hibát jól körbehatárolnia. Így kollégánk fel tud készülni és nagy eséllyel visz magával a javításhoz szükséges alkatrészt, eszközt.

 

Mennyi időt vesz igénybe a kávéfőző javítása?

 

A kávéfőzők és italautomaták javításának ideje típustól és meghibásodástól függően eltér. Például sokkal több időbe telik a főegység cseréje, mint egy kapcsolóé és a szét- és összeszerelés technikája sem azonos minden típusnál.

 

Megoldható a kávéfőző helyszíni javítása?

 

Természetesen kiszállunk helyszínre, de nem minden esetben oldható meg azonnal a kávéfőző javítása. Esetenkén be kell hoznunk a szakszervizbe.

 

A szakszerviz kiszállítja az elkészült kávéfőzőt?

 

A Saeco Szakszerviz a javítás elkészültekor értesíti Önt. Ekkor eldöntheti, hogy a kiszállítást, vagy a szervizben történő átvételt választja-e. Amennyiben Önnek igénye van rá, az elkészült kávéfőzőt kiszállítjuk telephelyére. Akciónkban a kávőfőző gépek oda-vissza szállítása ingyenes!

Saeco kávéfőző szakszerviz

 

A Saeco kávéfőző szakszerviz vállalja Saeco kávéfőzők szakszerű szervizelését. Miután gyári alkatrészekkel dolgozunk így kávéfőzője a javítás után a gyári paraméterek szerint fog működni. Saeco kávégépek szervizelésére  6 hónap garanciát vállalunk, míg felújított kávégépekre 3 vagy akár 12 hónapot.

 

Amennyiben kérdése van, szakembereink szívesen állnak az Ön rendelkezésére telefonon vagy emailben.