Saeco szerviz

Elromlott a kávéfőzője? Nem kell, hogy lecserélje! A Saeco kávéfőzők szinte minden hibája javítható! A kávéfőző szervizelése jóval olcsóbb, mint egy új készülék vásárlása. Ráadásul a Saeco szerviz gyári alkatrészeket épít be, és 12 hónap garanciát vállal az általa végzett kávéfőző javításra. Az általunk szervizelt kávéfőző kávégépek oda-vissza szállítása Budapesten és vonzáskörzetében kedvező áron. A Saeco kávéfőzők bevizsgálása és az ajánlat adás ingyenes!


Saeco Szakszerviz - Saeco kávéfőzőSaeco kávéfőzp szakszerviz 12 hónap garanciávalGyakori kávéfőző meghibásodások

 

  • Nem fűt fel a kávéfőző vagy csak lassan
  • Zajos a kávéfőző őrléskor, kávéfőzéskor
  • Ereszti a vizet, tócsa áll a kávéfőző alatt
  • Zaccos víz áll a kávéfőző alsó tálcáján
  • Nehezen folyik ki a kávé
  • Nem gőzöl rendesen
  • A kifolyó kávé langyos, híg
  • Nem habos a kávé

 

Saeco Szakszerviz - Kávéfőző kávégépek szervizeSaeco kávéfőző javítása szakszervizben

 

A Saeco szerviz vállalja Saeco kávéfőzők szakszerű szervizelését több évtizedes tapasztalattal. Kiszállás és helyszíni javítás, illetve javítás utáni kiszállítás is megoldható. Gyári alkatrészekkel dolgozunk így kávéfőzője a javítás után a gyári feltételek szerint fog dolgozni. Munkánkra  12 hónap garanciát vállalunk.

 

Saeco kiegészítők, karbantartási anyagok

 

Nem csak szervizeljük a Saeco kávéfőzőket, hanem forgalmazunk is kiegészítőket és karbantartási anyagokat. A Saeco kiegészítők és karbantartási anyagok nagyban hozzájárulnak, hogy kávéfőzője kisebb szervizigény mellett nyújtson gyári feltételeknek megfelelő minőséget és teljesítményt.

 

Saeco kávéfőző szerviz Budapesten

 

A Saeco szerviz Budapesten található, Angyalföldön. Jó parkolási lehetőséggel, és megközelíthetőséggel, illetve gyors szerviz határidővel várjuk nem csak budapesti ügyfeleinket. Legyen szó bármely Saeco márkájú kávéfőző kávégép javításáról, szervizeléséről vagy éppen karbantartásáról.

 

Nem csak Saeco szakszerviz

 

A Saeco márkájú kávéfőzők szervizelésén kívül vállaljuk még Spidem és Gaggia kávéfőzők szakszerű javítását is. Természetesen amennyiben egyéb márkákról van szó, szívesen állunk rendelkezésére telefonon vagy emailben.